Vores salon

om os

Roots

Vi har Mange års erfaring

Begrebet rødder kan tolkes på mange måder. Vi  mener, at dine rødder, dels stammer fra håret, og medvirker til at gøre dig til netop den, du ér. Her hos Roots rådgiver vi dig ud fra vores mange års erfaring i branchen. Det skyldes, at vi simpelthen ønsker det bedst mulige resultat for lige præcis dig. Vi skal altså helt ned til rødderne for at finde ud af, hvad du finder vigtigst, når det kommer til valg af frisure, farve, hudpleje og makeup!

Christina Hjulstad

Indehaver

Jeg er vild med udfordringer og den enkelte moderne stil. Derudover er dét at være selvstændig en stor glæde i sig selv, samtidig med at det påvirker salonens atmosfære – Det gør salonen mere nærvær, åben, inspirerende og kreativ . Jeg ligger stor vægt på god tid til mine behandlinger, da jeg på den måde har tid til den enkelte kundes ønsker og behov. Jeg er uddannet i 2010 efter den 4- årige frisør uddannelse, hvor jeg gik derfra med sølv.

Jeanette Bertramsen

Indehaver

Det er vigtigt for mig at have tid til at lytte og forstå dine ønsker. En frisure skal passe til dig, men også til dit hår.  Jeg har med stolthed bestået den 4 årige frisøruddannelse i 2008. Til dagligt er jeg i salonen, men underviser ved siden af for vores eksklusive mærke La Biosthetique. Det er andre frisører, der har dette mærke, som kommer på mine kurser, for at få mere viden omkring vores hår, hovedbund pleje. Der vil derfor være dage jeg ikke er at finde i Roots.

Paulina

Elev

Paulina er vores glade- og altid smilende pige, som startede i salonen 02-01-2020. Hun er salonens første skud på stammen, så vi glæder os til 4 gode år sammen. De næste 4 år skal gå med at lære hende op. Det er også muligt at få behandlinger af hende, og man er mere end velkommen til at tage kontakt til salonen, hvis man ønsker en behandling. 

Bestil en tid

Tid til selvforkælelse?

Du har nu mulighed for at booke din næste tid online. Vi tilbyder alt i klip, farve, styling og meget mere. Skal du også behandles med de mest eksklusive produkter? 

Vores vision

En butik i rivende udvikling

Salon Roots er din frisørsalon med base i hjertet af Esbjerg. Vores centrale belliggenhed byder på gode parkeringmuligheder lige bag salonen.

Hos Salon Roots vil du møde åbne og dedikerede frisører med ambitionerne på plads. Vi tager altid udgangspunkt i gæstens ønsker og behov, og rådgiver ud fra vores erfaring i branchens felt. Vi er medspillere med vores kunder, og elsker at udarbejde en hårbehandling, der imødekommer den enkeltes drømme. Du får mulighed for at nyde en kop varmt og lidt sødt til, mens vi behandler dit hår!

Vi vil opnå det gode resultat sammen med dig! Men hvad er egentlig det gode resultat? Vi har udarbejdet en definition på vores forståelse af et godt resultat:

Her hos Salon Roots er det gode resultat, når der både bliver taget hensyn til resultatet og sundheden. Vi anvender derfor produkter fra La Biosthetique Paris. Deres motto lyder: ud af en sund hovedbund kommer et sundt hår! – og det er netop det, som vi ønsker at leve op til her hos os. Produkterne fra La Biosthetique Paris, er produceret af givende ingredienser, som styrker og plejer dit hår.